Home. Tandemspinners. Toebehoren. Fotogalerij. Productvergelijking. Webshop. Visweer vandaag?. Contact. Links.

DB-Spinners

handgemaakte tandemspinners

Een origineel Nederlands product

DB-Spinners

De tandemspinners van DB-Spinner zijn stuk voor stuk unieke stukjes kunstaas: iedere combinatie is volledig met de hand gebouwd en staat garant voor gedegen vakmanschap.

Zo is de afwikkeling van het bevestigingsoog voorzien van krimpkous zodat uw lijn nooit in aanraking komt met een scherpe rand.

De spinneras bestaat feitelijk uit twee afzonderlijke delen die gescheiden zijn door een zorgvuldig gebogen krul. Deze krul is zodanig op de spinneras geplaatst dat het voorste spinnerblad (gerekend vanaf het bevestigingsoog) de bovenzijde net niet raakt: hierdoor is een optimale werking van de tandemspinners gegarandeerd.

Het sluitstuk van de tandemspinners is een uitstekende werkende speldsluiting. Hierdoor kunt u op eenvoudige wijze de haak vervangen indien dit nodig mocht zijn.

DB-Spinners gebruikt voor zijn tandemspinners eerste klas spinnerbladen. U heeft de keuze uit een grote diversiteit in maten en uitvoeringen. Klik hier voor een overzicht van alle beschikbare bladen.

Voorbeelden van tandemspinners vindt u hier.
De wikkeling is voorzien van krimpkous! Een zorgvuldig gebogen krul deelt de spinnersas in tweeën. Een uitstekend werkende speldsluiting. Eerste klas spinnerbladen Voorbeelden van tandemspinners vindt u hier!